Bericht

Agenda

26 Maart – Stamboomcafé – vroegmoderne vriendschap in vrouwenalbums

Het Stamboomcafé wordt geopend met een korte presentatie door Sophie Reinders. Zij zal spreken over  over de vrouwenalba van de zestiende eeuw.

Na het openingspraatje krijgen de cafébezoekers de gelegenheid elkaar te ontmoeten, nieuwe kennissen op te doen, oude contacten aan te halen, informatie uit te wisselen, CBG-medewerkers te spreken, enzovoort.

Lokatie: CBG, Beresteynzaal, Prins Willem Alexanderhof 22, 2592 BE Den Haag. (Dat is naast het Centraal Station, uitgang perron 12.). Toegang en eerste consumptie zijn gratis. Komt u naar het Stamboomcafé, laat dat dan even weten op stamboomcafe@cbg.nl(zonder accent), o.v.v. de datum.

Het volgende (tiende) Stamboomcafé zal in i.v.m. Koninginnedag en Inhuldiging niet plaatsvinden op dinsdag 30 april maar op dinsdag 23 april.