Bericht

Agenda

18 april – Uitleg WieWasWie en website van de NGV

Titel: Uitleg WieWasWie en website van de NGV
Locatie: Nieuw Land
Link: Klik hier
Beschrijving: Jan Netelbeek is lid van het hoofdbestuur. Een van z’n vele taken is de NGV-website. In zijn lezing toont Jan de vele mogelijkheden van deze website. De meeste NGV-leden kennen niet alle mogelijkheden die onze verenigingssite biedt. We zullen ontdekken dat de NGV-website nu al veel biedt en ook dat er in de nabije toekomst nog veel meer genealogische gegevens beschikbaar komen.

Onze penningmeester is tevens vrijwilligster in Nieuw Land. Zij heeft voor het archief Flevoland de overstap van Genlias naar WieWasWie mogen maken. Lidy geeft ons – als deskundige – tips en adviezen over deze nieuwe genealogische site.
Uiterlijk 21.45 zijn we verplicht Nieuw Land te verlaten.

Starttijd: 19:00
Datum: 18 apr 2013
Eindttijd: 21:45