Bericht

Agenda

28 mei – Hulp bij Stamboomonderzoek

Hulp bij Stamboomonderzoek

Beschrijving: Op zoek naar uw voorouders? Nieuwsgierig naar de herkomst van uw achternaam? Benieuwd hoe uw stamboom eruit zou komen te zien? Met deze en andere genealogische vragen kunt u vanaf nu terecht op het Genealogisch Spreekuur van de Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV), afdeling Kennemerland, in het Noord-Hollands Archief op de Jansstraat 40 in Haarlem.

Op zaterdag 18 mei, dinsdag 28 mei, zaterdag 15 juni en dinsdag 25 juni staan ervaren genealogen van de NGV tussen 10.00 en 12.00 uur klaar om u wegwijs te maken op het gebied van genealogie. U bent ook van harte welkom tijdens als u al onderzoek heeft gedaan, maar vastgelopen bent, of als uextra assistentie nodig heeft. Zowel de begeleiding als het onderzoek zijn gratis na registratie bij de receptie van het Noord-Hollands Archief.


Locatie: Noord-Hollands Archief
Datum: 
2013-06-15

Link: Klik hier

Starttijd: 10:00

Eindttijd: 12:00