Bericht

Hulp

WieWasWie-knop in GensDataPro

De Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) heeft onlangs een nieuwe versie van het genealogische computerprogramma GensDataPro uitgebracht. Deze versie van GensDataPro (2.9.8.5) bevat een speciale WieWasWie-knop waarmee documentdetails van WieWasWie automatisch overgenomen worden vanuit de URL van een document op WieWasWie.

Alle in op de documentdetailpagina vermelde personen en relaties worden met 1 muisklik in GensDataPro aangemaakt, evenals de bron met  bronkoppelingen naar de genoemde personen.

Deze functionaliteit bood GensDataPro eerder al aan voor Genlias en is nu dus beschikbaar voor de aktes van de burgerlijke stand, dtb-registraties, bevolkingsregister en memories van successie op WieWasWie.

De functionaliteit is ontwikkeld door de NGV voor GensDataPro. Meer informatie vind je op gensdatapro.ngv.nl, vragen en opmerkingen graag richten aan GensDataPro.

Gensdatapro