Bericht

Hulp

WieWasWie opeens kuren met IE11? [Update 12-12; 19-11]

Tumblr, trapevoid via http://mashable.com/2013/06/13/rage-gifs/

Update 12-12-2013: De combinatie van Windows 7 en Internet Explorer 11 geeft nog steeds compatibiliteitsproblemen. Wij hebben nog geen systeemoplossing kunnen doorvoeren, maar er zijn 2 manieren om het als gebruiker te omzeilen:

1. Ga in de instellingen van Internet Explorer naar: instellingen voor compatibiliteitsweergave en voeg daar de website van WieWasWie toe. Zie ook hieronder.

2. Ga via ‘Extra’ naar ‘Internetopties’. Kies daar voor ‘Privacy’. Kies vervolgens voor de optie ‘Websites’, en vul daar www.wiewaswie.nl in.

—–

Update 19-11-2013: dit probleem is inmiddels verholpen. Als je er echter nog steeds op stuit, verwijder dan even de cookies en de cache van de browser. Als dit geen soelaas biedt, kun je onze helpdesk mailen.

Is de knop voor zoeken op 2 personen verdwenen, werkt sorteren van de zoekresultaten  of niet meer krijg je helemaal geen resultaat? Controleer dan even of je Internet Explorer 11 gebruikt.

Wij zullen WieWasWie natuurlijk z.s.m. compatibel maken met Internet Explorer 11. In de tussentijd kun je WieWasWie via de compatibiliteitsweergave  weer probleemloos gebruiken.

Microsoft Windows legt uit hoe je dat doet:

Compatibiliteitsweergave inschakelen

  1. “Kijk of de knop Compatibiliteitsweergave in de adresbalk verschijnt. (Als de knop niet wordt weergegeven, is het niet nodig om de compatibiliteitsweergave in te schakelen.)
  2. Tik of klik op de knop Compatibiliteitsweergave om de site in de compatibiliteitsweergave weer te geven.

Zodra u de compatibiliteitsweergave hebt ingeschakeld, wordt de website in Internet Explorer automatisch in de compatibiliteitsweergave geopend wanneer u deze opnieuw bezoekt. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door opnieuw op de knop te tikken of te klikken. U kunt ook de hele lijst met sites die in de compatibiliteitsweergave worden weergegeven, wissen door uw browsegeschiedenis te verwijderen.

De lijst met sites wissen die worden weergegeven in de compatibiliteitsweergave:

  1. Open het bureaublad en tik of klik op het pictogram Internet Explorer op de taakbalk.
  2. Druk op de Alt-toets om de menubalk weer te geven (of houdt de adresbalk ingedrukt en selecteer vervolgens Menubalk).
  3. Tik of klik op de knop Extra en tik of klik vervolgens op Browsegeschiedenis verwijderen.
  4. Schakel in het dialoogvenster Browsegeschiedenis verwijderen het selectievakje Geschiedenis in en tik of klik vervolgens op Verwijderen.”

Bron: http://windows.microsoft.com/nl-nl/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-11