Bericht

Agenda

25 feb. | stamboomcafé bij het CBG

Op dinsdag 25 februari 2014 vindt bij het CBG in Den Haag van 16.00 – 18.00 uur het tweede Stamboomcafé van het kalenderjaar plaats.

Het Stamboomcafé wordt deze keer geopend door Andrea Langendoen van de Koninklijke Bibliotheek (KB). Zij spreekt over Delpher, de centrale toegang tot miljoenen gedigitaliseerde en ge-ocr’de pagina’s uit kranten, boeken en tijdschriften in het Nederlandse taalgebied. Delpher is een prachtig instrument voor genealogen en andere onderzoekers.

Na het openingspraatje krijgen de cafébezoekers de gelegenheid elkaar te ontmoeten, nieuwe kennissen op te doen, oude contacten aan te halen, informatie uit te wisselen, CBG-medewerkers te spreken, enzovoort.

Lokatie: CBG, Beresteynzaal, Prins Willem Alexanderhof 22, 2592 BE Den Haag. (Dat is naast het Centraal Station, uitgang perron 12.).

Toegang en eerste consumptie zijn gratis. Zegt het voort !

Kom je naar het Stamboomcafé, laat dat dan even weten op stamboomcafe@cbg.nl(zonder accent), o.v.v. de datum.

Het volgende stamboomcafé is op dinsdag 25 maart.