Bericht

Collecties

Noord-Hollandse aktes en scans

Instellingen  WieWasWie

De laatste weken heeft het Noord-Hollands Archief weer duizenden aktes en scans toegevoegd aan WieWasWie.nl. Hieronder ze je een greep uit de laatste toevoegingen.

Tip: Meld je aan voor e-mailnotificaties bij wijzigingen in de database die betrekking hebben op jouw onderzoek!

 • Huwelijksaktes + scans 1923-1932 van Obdam, Oosthuizen, Oostzaan, Opmeer, Opperdoes, Oterleek, Oudendijk, Oude Niedorp, Ouder-Amstel, Oudkarspel, Oudorp, Sint Pancras, Purmerend, De Rijp, Schagen, Schellinkhout, Schermerhorn, Schoorl, Spanbroek, Sijbekarspel, Texel, Twisk, Ursem, Venhuizen, Warder, Warmenhuizen, Weesp, Weesperkarspel, Wervershoof, Westwoud, Westzaan, Winkel, Wognum, Wormer, Wormerveer, Wijdenes, Wijdewormer, Zaandam, Zaandijk, Zuid- en Noord-Schermer, Zuid-Scharwoude, Zwaag
 • Huwelijk per "Bello".Zaterdag heeft het bruidspaar Stikker-Hogeboom uit Koedijk de tocht naar de kerk in Bergen gemaakt met het "Gala-gerij" waarmee de tramdienst vijftig jaar geleden is begonnen. Een galante conducteur helpt de bruid uitstappen (492.629.015)12 Foto:bit.ly/1noYjVy

  Huwelijk per “Bello”.Zaterdag heeft het bruidspaar Stikker-Hogeboom uit Koedijk de tocht naar de kerk in Bergen gemaakt met het “Gala-gerij” waarmee de tramdienst vijftig jaar geleden is begonnen. Een galante conducteur helpt de bruid uitstappen (492.629.015)12
  Foto:bit.ly/1noYjVy

 • Scans overlijdensaktes Velsen 1883-1890
 • Scans overlijdensaktes Bennebroek 1817-1870
 • Huwelijksaktes 1923-1932 van de volgende gemeenten:Abbekerk, Akersloot, Alkmaar, Andijk, Ankeveen, Anna Paulowna, Assendelft, Avenhorn, Barsingerhorn, Beemster, Beets, Bergen, Berkhout, Blaricum, Blokker, Bovenkarspel, Broek in Waterland, Broek op Langedijk, Bussum, Callantsoog, Castricum, Diemen, Edam, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Enkhuizen, Graft, ‘s-Graveland, Grootebroek, Harenkarspel, Heerhugowaard, Heiloo, Hensbroek, Hoogkarpsel, Hoogwoud, Hoorn, Huizen, Ilpendam, Jisp, Katwoude, Koedijk, Koog aan de Zaan, Kortenhoef, Krommenie, Kwadijk, Landsmeer, Laren, Limmen, Sint Maarten, Marken, Medemblik, Middelie, Midwoud, Monnickendam, Muiden, Naarden, Nederhorst den Berg, Nibbixwoud, Nieuwe Niedorp, Nieuwer-Amstel, Noord-Scharwoude.
 • Scans gekoppeld aan overlijdensaktes van Bloemendaal 1839-1855 en Velsen 1874-1882, links hersteld voor Barsingerhorn
 • Geboorteaktes Haarlem 1833-1836
 • Overlijdensaktes Koedijk 1811-1950
 • Scans gekoppeld aan overlijdensaktes Velsen 1866-1873
 • Overlijdensaktes van Schagen, Schermerhorn, Schoorl, Schellinkhout, ‘s-Graveland, Texel en Warmenhuizen 1951-1960 toegevoegd (inclusief scans)
 • Scans gekoppeld aan de overlijdensaktes van Velsen 1826-1850