Bericht

Agenda

NGV-lezingen over WieWasWie (15 maart)

logo_WieWasWie_nl_rgb_DEF (2)Kom je er nog niet helemaal uit met WieWasWie? Of ben je nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen en toekomstplannen van het nieuwe platform voor familiegeschiedenis? Kom dan naar een van de vier NGV-lezingen over WieWasWie.

WieWasWie.nl staat boordevol helpteksten en deze blog informeert over belangrijke ontwikkelingen. Daarnaast kun je ons altijd bereiken via de helpdeskTwitter en Facebook, wij helpen je graag! Soms is het echter prettiger als iemand je meeneemt door de website en dat je je vragen persoonlijk kan stellen.

Rondgeleid door de site

Dr A.  kuyperschool. Foto van de RVD via gaHetNA.nl

Dr A. kuyperschool. Foto van de RVD via gaHetNA.nl

De afdelingen Nijmegen, Den Bosch, Amsterdam en Den Helder van de Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) organiseren in de komende tijd een aantal informatieavonden over WieWasWie. Tijdens de bijeenkomsten leidt Sytske Visscher, onderzoekmedewerkster van het CBG, je door WieWasWie.nl waarbij de verschillende mogelijkheden van de website aan de hand van voorbeelden besproken worden. Na de presentatie is er ruimte voor vragen.

Meer informatie via onderstaande links: 
- 11 maart Nijmegen
- 18 maart Den Bosch
- 21 maart Den Helder
- 15 april Amsterdam

 

FacebookTwitterLinkedIn