Bericht

Nieuws

WieWasWie.nl op lijst 101 beste websites voor familiegeschiedenis 2014

Het Amerikaanse blad ‘Family Tree Magazine’ stelt jaarlijks een lijst op met de beste 101 beste websites voor genealogie. WieWasWie staat er dit jaar in, en wel als één van de beste 1 van de 8 Best Continental European Genealogy Websites. Wij voelen ons vereerd!

Tussen deze 101 websites zitten vast nog wel een paar die interessant zijn voor jouw onderzoek. Neem dus vooral een kijkje op de website van  ‘Family Tree Magazine’of bekijk meteen de lijsten per categorie:

strip

WieWasWie.nl has been named one of the 101 best family history websites in the September 2014 issue of Family Tree Magazine. Each year, Family Tree Magazine publishes the 101 Best Websites for familyhistory to guide genealogists to the top websites where they can make family history research progress, and to honor the individuals and organizations who create those sites.We feel honoured to be in this list.

The full list of 101 Best Websites for family history, including WieWasWie, can also be found at http://familytreemagazine.com/article/101-Best-Websites-2014.

About the magazine: Family Tree Magazine is America’s largest-circulation genealogy magazine, helping readers discover, preserve and celebrate their family history. You can sign up  for their free weekly e-mail newsletter :http://familytreemagazine.com/enews.