Bericht

Agenda

14 nov – Lezing en Demo WieWasWie in Urmond

De lezing wordt verzorgd door de heer Fred Baltus, voorzitter van de HCC regio Midden en Zuid-Limburg, adviseur HCC!genealogie en secretaris van de Sectie Genealogie van het Koninklijk LGOG. Hij zal u een uitgebreide presentatie geven over de website WieWasWie, (link is external) die jarenlang voorafgegaan werd door Genlias en is ‘overgenomen’ door het Centraal Bureau voor Genealogie.

Fred zal u in het kort vertellen over de historie van Genlias naar de huidige website WiewasWie en zal u uitgebreid uit de doeken doen welke vele mogelijkheden WieWasWie u biedt. Deze mogelijkheden zijn ‘personen zoeken’; uitgebreid zoeken’; de weblog; het dashboard van deze grootste genealogische zoeksite van Nederland.

Als er bezoekers zijn die nu al specifieke vragen hebben, kunt u deze via het contactformulier stellen, zodat hij tijdens de presentatie eventueel een oplossing kan geven.

Deze lezing is gratis voor leden van de HCC. Niet leden betalen €2,-
De lezing start om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur

Locatie:
Gemeenschapshuis “Pater Kolbe”
Adres:
Graetheidelaan 60
Postcode:
6129 GH
Plaats:
Urmond
Titel: 14 nov – Lezing & Demo : WieWasWie
Locatie: Urmond, Gemeenschapshuis “Pater Kolbe”
Link: Klik hier
Starttijd:
19:30
Datum: 2014-11-14