Bericht

Nieuws

Zoeken langzaam en met foutmeldingen – Even geduld a.u.b.

Verkeersprocessor in Amsterdam, Schutte (GEB) en Wethouder Brautigam bij computer Amsterdam, 11-10-1972 Fotocollectie Anefo via gahetNA.nl

Verkeersprocessor in Amsterdam, Schutte (GEB) en Wethouder Brautigam bij computer Amsterdam, 11-10-1972 Fotocollectie Anefo via gahetNA.nl

De laatste tijd komt het regelmatig voor dat WieWasWie op bepaalde tijdstippen langzaam reageert. Vooral bij uitgebreide zoekopdrachten duurt het dan wat langer tot je het resultaat te zien krijgt. Ook het openen van documentdetails kan een tijdje duren. Daarnaast registreren we sinds een week regelmatig foutmeldingen zoals ‘pagina niet gevonden’ en ‘pagina tijdelijk niet beschikbaar’.

Onze technische partner onderzoekt naar de oorzaken. Tot de oplossing gevonden is, zal het gebruik van WieWasWie  af en toe dus wat geduld vergen. Onze excuses daarvoor.

Tip!

Wanneer je op 1 persoon zoekt, kun je dat op een dergelijk druk tijdstip het beste via het eenvoudige zoekscherm (blauw kader) doen. Door achteraf filters op de resultaten toe te passen kun je daarmee vaak ook tot het goede resultaat komen

sterretje