Bericht

Database

Uitgebreide informatie nieuw abonnementenmodel

WieWasWie zal in de loop van  januari 2016 een abonnementenmodel invoeren. Dit kondigden wij vorige week aan. Een vergoeding zal gevraagd worden voor enkele zoekfunctionaliteiten van WieWasWie. De gegevens in de database en bijbehorende scans zullen gratis toegankelijk blijven! Om misverstanden te voorkomen, hieronder een overzicht van de verschillen tussen de abonnementen.

Gratis abonnement

 'een Dubbeltje inwerpen, daarna hier drukken'. Sigarenautomaat. 1932. Het Leven, via gahetNA

‘een Dubbeltje inwerpen, daarna hier drukken’. Sigarenautomaat. 1932. Het Leven, via gahetNA

In de gratis versie van WieWasWie zal het ‘snel zoeken’ (zoals het eenvoudig zoeken) en ‘standaard zoeken’ (uitgebreid zoeken op 1 persoon) gratis zijn. Het is niet meer mogelijk om met jokers (wildcards) en de extra zoekoptie ‘begint met’ te zoeken.

Premium abonnement

Het betaalde abonnement (Premium) omvat alle geavanceerde zoekfunctionaliteiten, waaronder het zoeken op twee personen tegelijk en het zoeken met wildcards en ‘begint met’. Daarnaast kun je je met het Premium abonnement aanmelden voor e-mailnotificaties bij toevoegingen in de database op basis van eigen favorieten.

Kosten en korting

Het Premium abonnement zal 18,50 euro per jaar kosten of 5 euro voor een afzonderlijke maand.  betalen kan per IDEAL en Credit Card. Digitale Vrienden van het CBG kunnen het abonnement kosteloos afsluiten, Vrienden van het CBG krijgen korting. Zij kunnen het Premium abonnement aanschaffen voor 10 euro in plaats van 18,50 euro. Meer informatie over het vriendschap van het CBG: www.cbg.nl/vrienden.

Abonnement

 Geen

Gratis

Premium

Snel zoeken

Eenvoudig zoeken, 1 invoerveld, geen wildcards

Ja

Ja

Ja

Standaard zoeken

Uitgebreid zoeken op 1 persoon, geen wildcards, geen ‘begint met’

Ja

Ja

Ja

Geavanceerd zoeken:

Uitgebreid zoeken op 1 of 2 personen, met wildcards en zoekoptie ‘begint met’

Nee

Nee

Ja

Fouten & verbeteringen melden

Nee

Ja

Ja

Zoekopdrachten opslaan als favoriet

Nee

Nee

Ja

Documenten opslaan als favoriet

Nee

Nee

Ja

Emailnotificaties ontvangen

Nee

Nee

Ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dit overzicht is ook te vinden op WieWasWie.nl