Bericht

Nieuws

WieWasWie zal in januari 2016 een abonnementenstructuur invoeren

CBG|Centrum voor familiegeschiedenis heeft besloten een abonnementenmodel op WieWasWie in te voeren. Het model is enige tijd uitgesteld en wordt in de loop van januari gelanceerd om de kosten voor het onderhoud van de website beter te dekken.

Sigarenautomaat. 1932. Het Leven, via gahetNA

Sigarenautomaat. 1932. Het Leven, via gahetNA


De database en de meeste zoekfunctionaliteiten van WieWasWie zullen voor iedereen gratis en zonder inlog toegankelijk blijven. Een vergoeding, in de vorm van een premium abonnement, zal gevraagd worden voor onder meer het zoeken op twee personen tegelijk.

Gedetailleerde informatie over de mogelijkheden en tarieven van de verschillende abonnementen wordt binnenkort gepubliceerd.

Vrienden van het CBG zullen het abonnement met korting kunnen afsluiten.