Bericht

Hulp

Herinnering: verhuis je stamboom!

Update 4 januari 2016: De stamboommodule is zoals aangekondigd verwijderd. Heb je de berichten hierover gemist, en/of was je te laat met het exporteren van de stamboom? Stuur onze helpdesk een e-mail met daarin het e-mailadres waarmee je op WieWasWie geregistreerd bent; dan zoeken we jouw stambomen in GEDCOM-bestand(en) voor je op!

strip

 

De stamboommodule van WieWasWie verdwijnt in januari 2016. WieWasWie richt zich daarmee volledig op het beschikbaar stellen van historische brongegevens over personen.

Verhuis je stamboom!

Stambomen en persoonspagina’s van anderen worden al niet meer meegenomen in de zoekresultaten. Eigen stambomen – te bereiken via ‘mijnhome‘- kunnen tot 1 januari 2016 nog bewerkt en geëxporteerd worden.

Doe dit op tijd, zodat je je gegevens niet verliest! Stamboombeheerders krijgen een herinnering per e-mail.

Exporteren en importeren

Bekijk de handleiding voor het exporteren van je stamboom uit WieWasWie en het importeren ervan in StamboomNederland.nl. Daar kun je je stamboom duurzaam online opslaan en de stambomen in StamboomNederland worden in de toekomst via WieWasWie doorzoekbaar gemaakt.

Om je stamboom te bouwen kun je kiezen uit de vele programma’s en webservices die daarvoor gemaakt zijn, zoals bijvoorbeeld Aldfaer, GensDataPro of Pro-Gen. Stambomen bouwen en aanpassen in StamboomNederland is mogelijk, maar is minder gebruiksvriendelijk.

Vragen kunnen gericht worden via onze helpdesk