Bericht

afbeelding

Spaar met VeleHanden voor een Premiumjaarabonnement voor WieWasWie

Via het WieWasWieproject op VeleHanden.nl kun je als vrijwilliger meehelpen bij het indexeren van bevolkingsregisters. We zijn erg dankbaar voor de bergen werk die inmiddels in ons project zijn verzet: zo’n 150.000 scans dubbel ingevoerd en gecontroleerd! Als dank voor deze hulp willen wij graag een nieuwe beloning aanbieden: een premium-abonnement voor WieWasWie. 

Vanaf medio januari 2016 zal WieWasWie een vergoeding vragen voor bepaalde geavanceerde functionaliteiten van het platform. Vanaf dat moment kun je ook VeleHanden-punten inwisselen voor het betaalde Premiumabonnement. Voor 3000 punten krijg je een jaarabonnement ter waarde van 18,50 euro. Als je ook nog Vriend van het CBG bent, kun je het Premiumjaarabonnement voor slechts 1.600 punten aanschaffen! Let op, dit geldt alleen voor de punten die in het WieWasWie-bevolkingsregisters-project zijn verdiend.

Hoe werkt het?

spaar2Als je genoeg punten hebt, kun je een coupon aanmaken ter waarde van het benodigde aantal punten. Hoe je een coupon aanmaakt, staat stap voor stap omschreven in de invoerinstructies. Om een Premiumjaarabonnement voor WieWasWie te verkrijgen, stuur je via deze link (of als die niet werkt via helpdesk@wiewaswie.nl) een e-mail met vermelding van je naam, de couponcode en het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent op WieWasWie. Heb je nog geen account, dan maak je deze eerst gratis aan. Als je Vriend van het CBG bent, vermeld je in je e-mail ook je Vriendnummer en postcode.

Doe je ook mee?

Je kunt nog steeds meehelpen met indexeren! Via onze projectpagina kun je je aanmelden en meteen aan de slag gaan!

Andere beloningen

Naast een Premiumabonnement voor WieWasWie, kunnen ook andere ‘cadeautjes’ via VeleHanden verdiend worden, zoals eenheden voor de Digitale Studiezaal van het CBG en rondleidingen, waardebonnen, en publicaties bij de andere deelnemende instellingen. 

Via onderstaande links kun je alle beloningen en de benodigde punten bekijken:

Als je genoeg punten hebt, kun je een coupon aanmaken ter waarde van het benodigde aantal punten. De coupon lever je in bij de instelling die de beloning aanbiedt. Hoe je een coupon aanmaakt, staat stap voor stap omschreven in de invoerinstructies.

 

Foto’s: Sparen en uitgeven! Fotograaf en jaar onbekend. Spaarnestad via gahetNA.nl.