Bericht

Nieuws

Abonnementen voor WieWasWie van start

Zoals aangekondigd voert het CBG een abonnementsmodel in voor WieWasWie. Per 8 februari heb je voor enkele geavanceerde zoekfuncties een premium-abonnement nodig. De database met bronnen blijft gratis toegankelijk. 

Wat

De functies per registratie/abonnement. Klik voor vergroting

De functies per registratie/abonnement. Klik voor vergroting

De documenten en scans blijven gratis te doorzoeken en te raadplegen. Daarvoor kun je de eenvoudige zoekbalk of het uitgebreide zoekformulier gebruiken. Voor geavanceerd zoeken met wildcards (jokers) en ‘begint met’, het zoeken op twee personen tegelijk en notificatiemails bij updates heb je een premium-abonnement nodig. Een premium-abonnement kan voor een maand of voor een jaar worden afgesloten.

&Hoe

Lopende registraties worden omgezet naar het gratis abonnement. Eventuele opgeslagen documenten en zoekopdrachten blijven tussen je favorieten in je WieWasWie-account staan. Inloggen is niet nodig om documenten en scans te zoeken en te bekijken. Bekijk de onderderdelen van elke registratievorm alvast hier.

Via de pagina ‘abonnementen’ kun je vanaf 8 februari een abonnement afsluiten. Je kunt betalen met iDEAL of creditcard.

 

De documenten en scans blijven gratis te doorzoeken en te raadplegen.

Voordelen voor Vrienden van het CBG

Voor Vrienden van het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis geldt een korting op het premium-abonnement. Zij betalen 10 euro per jaar. Digitale Vrienden van het CBG kunnen het abonnement kosteloos afsluiten. De kortingen worden automatisch verrekend in het betaalscherm op WieWasWie na opgave van het Vriendnummer en de postcode. Je kunt nog Vriend worden. Meer over Vriendschap van het CBG lees je hier.

 

Betaalscherm

In het betaalscherm van WieWasWie kun je met een CBG-Vriendnummer korting krijgen.

Logo CBG met tekst transparant

Vrienden van het CBG krijgen naast korting op WieWasWie een boel andere voordelen. Nieuwsgierig? Klik dan op de afbeelding.