Bericht

Agenda

WieWasWie op HCC!genealogiedag 2016

Voor de 11e keer organiseert HCC!genealogie een genealogiedag in samenwerking met een archief. Deze keer in de prachtige gebouw van Stadsarchief Amsterdam. Fred Baltus geeft op deze dag oa. demonstraties over WieWasWie!

Op de begane grond van het gebouw De Bazel wordt een genealogische markt gecreëerd waar de softwaremakers van de bekendste genealogische programma’s aanwezig zullen zijn.Verder is er een Helpdesk aanwezig die bemand zal worden door medewerkers van het archief en regionale verenigingen. O.a. met demo’s van Geneaal, HuMo-gen en MyHeritage. Ook worden er door het archief lezingen en rondleidingen gegeven. Een gebeurtenis om niet te missen.

HCC2016

Voorlopige lijst van deelnemers:

Nationaal: HCC!genealogie met Stamboom.nl en WieWasWie, Aldfaer, Brother’s-Keeper, CBG (Centrum voor Familiegeschiedenis), Coret Genealogie met Genealogie Online en Open Archieven, DNAgezocht, GEM (Genealogisch Erfoed Magazine), Geneanet, GensDataPro, Nederlandse Kring voor Joodse Genealogie, Plaatsengids, PRO-GEN, PRO-GEN Gebruikersgroep,Pro-book, Stichting voor Surinaamse Genealogie en voor Apple (IOS) Reunion

Regionaal: NGV-Amsterdam
Starttijd: 11:00
Datum: 2016-10-08
Locatie: Stadsarchief Amsterdam
Link: Klik hier